restaurant aisne : Auberge de la Forêt
n het restaurant van de Auberge de la Forêt biedt onze kwaliteitskaart u de keuze uit gerechten op basis van streekproducten en traditionele recepten uit het departement Aisne en de Thiérache.

U geniet van uw maaltijd in een gezellig kader. De inrichting van het restaurant met hout en nobele materialen zorgt voor een warme, intieme sfeer. Het restaurant van de Auberge de la Forêt is het ideale kader voor een heerlijke maaltijd, met familie of vrienden, maar ook met uw zakenpartners ...

In dit natuurrijke kader degusteert u de gerechten van onze chef Rémy Harant.

Een van de specialiteiten die u terugvindt op onze kaart is Maroilles, de kaas van het departement Aisne en van de Thiérache. Het is een stevig en tegelijkertijd delicaat product dat het authentieke karakter van onze streek perfect illustreert.

restaurant aisne : Auberge de la Forêt

restaurant aisne : Auberge de la Forêt

Boerencider van Thiérache, witte bonen uit Soissons, honing, rode vruchten, wild en seizoensvruchten spelen elk hun rol in deze eenvoudige, lekkere keuken die trouw blijft aan de traditie van de landelijke herberg.

In de Auberge de la Forêt wordt er getoast met een ‘Folie Douce’, het regionale aperitief van de Thiérache. Deze wijn ontstond uit een oude streektraditie en is het resultaat van de natuurlijke gisting van aardbeien, frambozen, rode bessen, zwarte bessen, braambessen en rabarber.

Het restaurant biedt plaats voor groepen tot 40 personen.

Voor meer details raadpleegt u de kaart van ons restaurant.
Hôtel - Restaurant
Auberge de la Forêt
Route Nationale 43 - 02170 - Le Nouvion-en-Thiérache
Tél. 03 23 97 33 04
Email. contact@auberge-de-la-foret.net